Okul sporları bilek güreşi müsabakalarında Aydınlı öğrenciler finale katılmaya hak kazandı

Muğla'da gerçekleştirilen Okul Sporları Bilek Güreşi Genç B Erkekler ve Kızlar Grup Müsabakaları tam gaz devam ediyor. Uşaklı öğrencilerin de katılım sağladığı turnuvada Aydınlı öğrenciler Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Okul sporları bilek güreşi müsabakalarında Aydınlı öğrenciler finale katılmaya hak kazandı - Ülkemizde okullar arası spor müsabakaları yapılmaya devam ediyor. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği spor müsabakaları bu yıl Muğla'da başladı. 

BİLEK GÜREŞİ MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

Okul Sporları Bilek Güreşi Genç B Erkekler ve Kızlar grup müsabakaları 350 sporcu ile Muğla’da devam ederken 10 ilden öğrencilerin katılım sağladığı bilek güreşleri Muğla Atatürk Spor Kompleksi'nde 2 gün boyunca düzenlenecek. Antalya, Isparta, İzmir, Afyonkarahisar, Aydın, Burdur, Muğla, Manisa, Denizli ve Uşak illerinden sporcular bilek güreşinde yarışıyor.

AYDINLI ÖĞRENCİLER FİNALE ADLARINI YAZDIRDI

2 gün boyunca devam eden bilek güreşi grup müsabakalarına Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de katıldı. Okul öğrencilerinden İsmail Cem Şaylı 45 kiloda birinci, Ekrem Dokuz 65 kiloda birinci, Doğukan Taşdan da 75 kiloda üçüncülüğü elde ederek Mayıs ayında Erzurum'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

İlgili Haberler

Okul sporları bilek güreşi müsabakalarına Uşak'tan da katılım sağlanacak

Spor Haberleri