Bucaspor 1928, Uşak Spor maçında seyircisiz oynayacak

Futbolseverler tarafından TFF 2. Lig Kırmızı Grup maçları yakından takip ediliyor. Yaşadığı şehrin ya da memleketinin takımını tutanlar 2.Lig maçlarını takip ederken Uşak Spor ile karşılaşacak olan Bucaspor 1928'in maçı seyircisiz oynayacağı öğrenildi.

Bucaspor 1928, Uşak Spor maçında seyircisiz oynayacak - Ülkemizde futbol maçları en sıkı takip edilen sporlar arasında yer alıyor. Amatör Liglerden profesyonel liglere kadar pek çok lig takip  edilirken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig maçları da ilgiyle izleniyor. Bucaspor1928, TFF 2. Lig'in 24. haftasında oynanan Kocaelispor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedenyle 1 maçlık seyircisiz oynama cezası aldı.

BUCASPOR MAÇA SEYİRCİSİZ ÇIKACAK

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta mücadelesinde Kocaelispor’la, Yeni Buca Stadyumu’nda karşı karşıya gelmişti. Sarı-lacivertli Bucaspor,  29 Mart Çarşamba tarihinde oynanacak Uşak Spor müsabakasına taraftarı olmadan çıkacak.

 Müsabakanın bazı bölümlerinde gerçekleştirilen çirkin ve kötü tezahüratlar, sarı-lacivertli kulübe 1 maçlık seyircisiz oynama cezası olarak dönerken Bucaspor 1928, ligin 29. haftasında oynanacak Uşak Spor müsabakasında taraftarsız çıkacak.

PFDK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Bucaspor 1928 Kulübünün, 15.03.2023 tarihinde oynanan Bucaspor 1928 - Kocaelispor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 6 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.'' ifadelerine yer verdi. 

Spor Haberleri