Aşigonun sol kanadı kırık

Pazar günü ligde Sakaryaspor’a konuk olacak ve Çarşamba günü de Ziraat Türkiye Kupası maçında Kırklarelispor ile yine dışarıda zorlu bir maç yapacak olan aşigonun sol kanadı kırıldı.

Önceki hafta oynanan Niğde Anadolu F.K. maçında çapraz bağları kopan ve üç hafta oynayamayacağı açıklanan Ahmet Aktaş’ın yerine Manisaspor maçında görev yapan Melih’in de sakatlanması moralleri bozdu. Teknik Direktör Hakan Şapçı, sol beklerden en azından birinin Pazar günü oynanacak Sakaryaspor maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibine talimat verdi.

Uşak Gündem'e çok özel açıklamalarda bulunan Şapçı, “Pazar günü grubun en güçlü takımlarından Sakaryaspor ile sahasında karşılaşacağız. Sakaryaspor’un grupta 4 puanla 7. Sırada yer alması kimseyi umutlandırmasın. İyi ve güçlü bir takım. Onlarda bir çıkış peşinde. Kendi sahalarında üç puan almak için sahaya çıkacaklar. İki sol bekimizin de sakat olması belimizi büküyor. Ancak ben oyuncularıma güveniyorum. Her şeye rağmen sahadan üç puan ile ayrılan takım biz olacağız” şeklinde iddiasını ortaya koydu.

Takımın maçtan sonra Uşak’a gelmeyeceğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Maç akşamı da Sakarya’da kaldıktan sonra Çarşamba günü oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası elemsi için Kırklareli’ne geçeceğiz. Bu maçı da oynadıktan sonra Uşak’a geleceğiz. UTAŞ Uşakspor, lig, kupa her konuda iddialı bir takımdır. Yener, yenilir o başka mesele. Ama sahaya daima kazanmak için çıkar” dedi.

Spor Haberleri