Bugün gelen son dakika haberi ile birlikte eski futbolcu ve Hatayspor Antrenör Yardımcısı Gökhan Zan'ın İYİ Parti Milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi. Rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in taktığı Zan, Hatay milletveki aday adayı oldu.
HATAY 84 MİLYONUN ŞAHSİ MESELESİDİR!
Deprem hakkında yaptığı açıklamalar ve deprem bölgesinden yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Gökhan Zan, milletvekili aday adayı olmasının ardından açıklamalara yer verdi. Yaptığı açıklamalarda, "Sayın Genel Başkanım, değerli misafirler... Tabii ki heyecanımı bağışlayınız lütfen. Ünal hocam da aramızda. Kendisini saygıyla selamlıyorum. Medeniyetin topraklarından Hatay'dan geliyorum. Hatay insanları toplumu, kendi tırnaklarıyla sırtından yükü eksik etmeyen her seferinde küllerinden yeniden doğan memleketin çocuklarıyız biz. Ata'mızın bize son armağınıdr, göz nurudur Hatay. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; 'Hatay benim şahsi meselemdir'. Bundan sonra Hatay hepimizin, 84 milyonun şahsi meselesidir." şeklindeki ifadeler ile adaylığını ilan etti.
Yaşanan deprem felaketinin ardından Meral Akşener ile Gökhan Zan'ın denk gelişinde, Meral Akşener'in Zan'a "Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın" ifadeleri gündeme gelmişti.
ÜNAL KARAMAN DA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU!
Gökhan Zan'ın yanı sıra Meral Akşener'in rozetini taktığı bir diğer isim se Ünal Karaman oldu.
Türk eski milli futbolcu ve teknik direktör olan Ünal Karaman ile Gökhan Zan'a aynı anda Meral Akşener rozetlerini taktı.