Ücretsiz Fotoğrafçılık Eğitimi ve Halk Oyunu Kursları

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz fotoğrafçılık eğitimi ve halk oyunu kursları başlıyor.

Uşak Belediyesi yaptığı ve yapmaya devam ettiği kapsamlı projelerin yanında, kültürel etkinlikler ve sanatsal faaliyetler açısından da Uşak halkının canlı ve sosyal bir yaşama sahip olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kez halk oyunu ve fotoğrafçılık seçimleri ile Uşak halkının kültürel ve sanatsal yönlerini  keşfetmesi, hem de bu yeteneklerin sergilenmesi için yeni bir kapı açıyor.

Uşaklılar  bu sanatsal ve kültürel etkinliklerden memnun. Hem genç nesil için hem de orta yaş kesim için onlarca etkinlik düzenleniyor. Vatandaşlar “  Uşak Belediyesi, belediyecilik kavramının sadece yollara asfalt atmak olmadığının bilincinde olan bir belediye olduğu için ve Uşak’ın yıllardır aç olduğu sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler açısından da halkının taleplerini  yerine getirdiği için mutluyuz “ diyor.

Halk Oyunu Seçmeleri

Uşak Belediyesi’nin açıklamasına göre Halk oyunu seçmeleri 22 Ekim – 4 Kasım 2018 tarihleri arasında olacak.  18 – 40 yaş arası tüm Uşaklıları etkinliğe davet eden Uşak Belediyesi, gönülleri her daim bir olan Uşak halkını kültürel bir etkinlikte  kaynaşmaya davet etti.

Çalışmalarıyla öne çıkan Berna Ulusoy önderliğindeki kurslara katılım için Atatürk Kültür Merkezi’ne müracaat edilmesi gerekiyor. Uşak Belediyesi seçmelerin 4 Kasım’da 16.00-19.00 arasında başlayacağını belirtti.

Fotoğrafçılık Eğitimi

Uşak halkı için tamamen ücretsiz olarak sunduğu dijital fotoğrafçılık eğitimiyle kültürel ve sanatsal çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi, son başvuru tarihinin 8 Kasım 2018 günü olduğunu belirtti.

Uşak Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre başvurular Atatürk Kültür Merkezi’nden yapılacak. Uşak Belediyesi tüm Uşak halkını etkinliğe davet etti.  

İlgili Haberler

Diğerleri tek tek bıraktı, bir tek o kaldı

Kültür Sanat Haberleri