Okulların kapanması ile beraber 81 ilde çocuklar için Yaz Kur'an Kursları başlamıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde açılan kurslar yoğun ilgi görürken kurslara katılan çocuklar için çok sayıda etkinlik düzenlenmişti. Bunlardan biri de Kütahya'da hayata geçirildi ve kurslara katılan çocuklar düzenlenen şenlikte gönüllerince eğlendi.
KÜTAHYA'DA YAZ KUR'AN KURSLARINA KATILAN ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK DÜZENLENDİ!
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü faaliyet programında yer alan çocuk şenliği kentte yaz Kur'an Kursları'na giden öğrencileri bir araya getirdi. Kütahya İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen şenlikte öğrenciler birbirinden farklı aktivite ve oyunlarla eğlendi.
"100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" adıyla düzenlenen etkinlikte Hüseyin Goncagül, Ayşegül Goncagül ve Kaan Ubuz'un gösterileri ilgi gördü. Programda konuşan İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, çocuklara yaz Kur'an kurslarına gösterdikleri ilgiden dolayı tebrik etti, ailelerini kutladı ve hocalarına özveriyle çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Düzenlenen törene katılan çocuklar büyük bir coşku ile hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okurlarken düzenlenen etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Çocuklar düzenlenen programı büyük bir ilgiyle takip ederlerken yoğun katılım sevinç yarattı.