Karakaya ile Unutulmaz Sanat Şöleni

Uşak'ta birbirinden güzel sahnelere ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Merkezi, bu kez Erman Karakaya ile sanat dolu bir geceyi Uşaklılarla buluşturdu.

Uşak'lı piyanist Erman Karakaya Atatürk Kültür Merkezi'nde dün akşam sevenleriyle buluştu. Karakaya türküler ve halk müziği gibi birçok repertuarı içine alan müzikler çaldı. Yaklaşık iki saat süren programa Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı.

Karakaya, Ela Gözlüm, Yüksek Yüksek Tepelere, Hey Onbeş'li gibi birçok türkü çalarak seyircileri mest etti. Aynı zamanda Uşak Belediyesi Sanat Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik de Karakaya'ya yan flüt ile eşlik etti.

Piyanist Erman Karakaya, Uşak halkından gelen istekler doğrultusunda esreleri piano ile seslendirmek istediğini söyledi ve sözlerine devam ederken üniversite öğrencilerine hitap etmeyi ihmal etmedi. Piyano çalmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren Karakaya bunun için çok çalışmak gerektiğini paylaşarak, gençlere telefon ve tabletten çok sanata empoze olmaları konusunda çağrıda bulundu. Karakaya, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

SANAT GECELERİ BAŞLADI

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Erman Karakaya ve ailesine teşekkürlerini ileterek Karakaya'nın babasını Yüksel Karakayayı sahneye davet etti. Başkan Nurullah Cahan "Uşak aşıklar diyarı, efeler diyarı. Kendi gençlerimizi, evlatlarımızı yetiştiriyoruz geleceğe hazırlıyoruz. Bu salonu dolduran tüm gençlere, öğrencilere ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum." dedi. Cahan, son bahar ile birlikte sanat dolu gecelerin başladığını belirtti.

Kültür Sanat Haberleri