Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara 2 müzik şöleni

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşlara müzik şöleni sunmaya devam ediyor. bu kapsamda 16 ve 17 Ağustos tarihlerinde konser düzenlenecek.

Denizli’de vatandaşlar için birbirinden farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor. Son olarak yaz konserlerine önümüzdeki günlerde yenileri eklenecek.

Yapılan açıklamaya göre Ahmet Algün 16 Ağustos Cuma günü İncirlipınar Parkı’nda, Hakan Eyiden de 17 Ağustos Cumartesi günü Adalet Parkı’nda sahne alacak.

2 MÜZİK ŞÖLENİ DAHA SUNULACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konser, tiyatro, bando gösterileri ve yaz sinema günleri gibi etkinliklere kentin kültür ve hayatını renklendirmeye devam ediyor. Denizli’nin farklı noktaları ile ilçelerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla yaz konserleri veren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar için 2 müzik şöleni daha sunacak.

TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLECEK

Sosyal ve kültürel belediyecilikte yeni dönemde birçok başarılı çalışmaya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yaz sinema günleri, tiyatro, bando gösterileri ve konserler başta olmak üzere kentin kültür ve sanat hayatını renklendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yaz boyunca ilçelerde ve kentin farklı noktalarında yaz konserleri düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için 2 müzik şöleni daha sunacak. Yaz konserleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Ahmet Algün 16 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de İncilipınar Parkı, Konservatuvar Şube Müdürü Hakan Eyiden ise 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Adalet Parkı’nda sahne alacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek konserlere tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

Düzenlenecek olan etkinliklere tüm Denizli halkı davet edildi. Öte yandan yaz konserlerinin 14 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Konser ücretsiz olarak düzenlenecek.

Kültür Sanat Haberleri