Selülitleri Yok Eden Kahve Maskesi

Yaz aylarının gelmesiyle 10 kadından birinin büyük sorunu selülitlerle mücadele baş göstermeye başladı. Vücudumuzdaki bu portakal kabuğu görünümlü cilt sorunu kadınlarımızın başını fazlasıyla ağrıtmakta. Yağlı besit tüketimi, hareketsizlik, sinir stress, genetik, ve kullanılmak zorunda olan ilaçlar selülit oluşumunda en büyük etkenlerdir.

Estetik merkezlerde selülit masajlarına ya da kimyasal içerikli selülit kremlere para vermek istemeyen kadınlar doğal peeling etkili kahve maskesine yöneliyorlar. Evde kolay bulunabilir malzemeler ile yapabileceğiniz pratik bu maske ile selülitlerinizden tamamen kurtulmanız mümkün. Peki nedir bu kahve maskesinin mucizesi?

 

Kahve Maskesinin Yararları
Kahve maskesinin vücudumuza faydası olduğu kadar yüzümüze de var. Yoğun bir gün sonrası sabah kalktığımızda göz altı halkalarımızı ve şişliklerimizin bizi rahatsız etmesi muhtemel bir konudur. Yüzümüze yapacağımız kahve maskesi yorgunluğu alarak doğal bir parlaklık verecek ve daha canlı bir görünüme kavuşmamızı sağlayacaktır. Yüzümüzde yaptığımız bu etkiyi selülitlerimizi yok ederken vücudumuzda göreceğimizden emin olabilirsiniz. Şimdi selülitlerimizi yok ederken vücudumuzun canlılığına canlılık katacak bu mucizevi maskelerin tarifine bir bakalım .

 

Selülit Düşmanı Kahve Maskesi
Gerekli Malzemeler;
1 su bardağı hindistan cevizi yağı ve 1 su bardağı çekilmiş türk kahvesi.

 

Hazırlanışı;
Hindistan cevizi yağını ve taze çekilmiş türk kahvesini bir kapta iyice çırpıparak karıştırın, türk kahvesi içinde topak kalmasın. Bu iki malzemeyi iyice birbirine karıştırdıktan sonra kuru cildinize sürerek 10 dakika kadar masaj yapın. Sonrasında ılık su ile yıkayarak kurulayın. Bu maskeyi bir sorun ile karşılamadıkça haftanın 3 günü kullanabilirsiniz. Çoğu maske ve peelinglerde düzenli kullanım çok önemlidir. Hindistan cevizli kahve maskesini düzenli kullanımda 1 ay sonrasındaki sonuçlara çok şaşıracaksınız. Dilerseniz maskeyi sürmeden önce at kılı fırça ile sorunlu gördüğünüz bölgenizi iyice fırçalayın. Sonrasında duş alarak vücudunuzu yumuşattıkran sonra kahve maskesini uygulayabilirsiniz. Bunun nedeni fırçalama sonrası kan dolaşımınız artmış olacaktır ve selülitleri yok etmeden en büyük etken kan dolaşımını arttırmaktır. Dengeli beslenme, düzenli spor ve kulanacağınız bu kahve maskesi selülitlerinizin gözle görülür derece azalmasında çok büyük etken olacaktır.

Kadın Haberleri