Yarın Uşak’ta çok tatlı bir açılış gerçekleşiyor

Girişimci iş kadını Dilek Daban, yarın yeni bir işyeri açıyor. Son birkaç yıldır Bursa’dan başlayarak Türkiye’yi kaplayan Ekleristan zincirine Kemalöz Şubesi adıyla Uşak’ta yeni bir halka ekleniyor.

Birbirinden lezzetli 26 çeşidi ile Kemalöz Mahallesi İbrahim Tahtakılıç Caddesi No: 148/C (Sabri Bayer Konutları) Ekleristan Kemalöz Şubesi Uşak halkının hizmetine giriyor.

Ekleristan Kemalöz Şubesini ise genç ve girişimci bir iş kadını olan Dilek Daban açıyor.

Daha önce, turizm ve gıda sektöründe çeşitli faaliyetlerde bulunan girişimci Dilek Daban; “Bu kez, Uşak’ta tatlı bir iş yapalım. Uşaklıların ağzı tatlansın istedik. Eklersitan Kemalöz Şubesinde gelen her daim tatlı anılarla ayrılsın diye bu işe girdik.

İşyerimizde ekler tiryakilerinin damak zevkine göre; Antep Fıstıklı, Limonlu, Çilekli, Türk Kahveli, Fındıklı, Hindistan Cevizli, Karamelli, Frambuazlı, Bitter Çikolatalı, Muzlu, Vanilyalı, Ballı, Kuru Meyveli, Kivili, Ananaslı, Beyaz çikolatalı ve Klasik olmak üzere toplam 26 çeşit ekler bulunuyor. Bunların yanında; makaron ve Kavala kurabiyesi gibi ürünlerimizde bulunmaktadır.

İşletmemiz butik tarzı ile çay kahve ve soğuk içecek servisi de yapacaktır. Güler yüzlü enerjik çalışanlarımızla Uşaklıların ağzını tatlandıracağımıza ve şubemizden unutulmaz anılarla ayrılacaklarına inanıyorum,

Yarın saat 14.00’ de gerçekleştireceğimiz Kemalöz Mahallesi İbrahim Tahtakılıç Caddesi No: 148/C (Sabri Bayer Konutları) Ekleristan Kemalöz Şubesi açılışına tüm Uşaklıları bekliyoruz” diyerek açılışa Uşak halkını davet etti.

Güncel Haberleri