Vali Bey bir hafta olmadan 5 ilçeyi de dolaştı

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, koltuğa oturalı bir hafta olmadan Uşak’ın tüm ilçelerini ziyaret ederek ilçe turlarını tamamladı.

Geçtiğimiz hafta 18 Mayıs Perşembe günü Uşak’a gelerek koltuğa oturan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, 19 Mayıs Cuma günü 19 mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na katıldıktan sonra 20 Mayıs Cumartesi günü Ulubey ve Eşme ilçelerini ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

21 Mayıs Pazar günü çiçek açan İtecik Lalelerini görmeye gitti. Bu arada Yeşil Karaağaç Mahallesi ve Kayağıl köyü sakinleri ile tanıştı.

22 Mayıs Pazartesi günü de Sivaslı ve Karahallı ilçelerini ziyaret etti. Vali Ergün, Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde yapılan devlet yatırımları hakkında bilgi aldı. Her iki ilçede de yapımı devam eden devlet hastanelerini gezdi. Şehit ailelerini de evlerinde ziyaret ederek şehit annelerinin elini öptü ve hayır dualarını aldı.

Dünya Şampiyonu Ali Peker’i tebrik etti

Vali Dr. Turan Ergün’ün ilçe i ziyaret ve inceleme gezilerinde bugünkü durağı Banaz ilçesi oldu.

Vali Ergün Banaz izlenimlerini de : “Yemyeşil doğası, termal su kaynakları ve rüzgâr enerjisi ile ön plana çıkan Banaz ilçemizdeydim bugün. Kaymakam Musa Aydemir’den kamu hizmetleri ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing kaldım. İlçemizin genel durumu, gelişmesi ve kalkınması yönünde birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde dile getirdi.

Vali Ergün, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Fransa'da gerçekleştirilen okul sporlarının en büyük organizasyonu Gymnasiade 2022'de gülle atmada 20.23’lük derecesiyle Dünya Şampiyonu olan milli sporcu Banazlı Ali Peker ile de tanıştı ve tebrik ederek başarılarının devam etmesini diledi.

Ergün, Banaz ilçesinde de şehit aileleri ziyaretini ihmal etmedi.

Uşak Valiliğinin ilk gününde “Beni koltuğumda otururken göremeyeceksiniz” diyen Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak’ta ilk 5 gününde bütün ilçeleri ziyaret ederek sözünü yerine getirmiş oldu.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Güncel Haberleri