Uşaklı gazetecilerden Başsavcı Korkmaz’a “Hayırlı olsun” ziyareti

Uşak Gazeteciler Derneği (UGD) Yönetim Kurulu, Ağustos ayında Uşak Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Bünyami Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini iletti.

Salih Kılınç Başkanlığındaki UGG Yönetim Kurulu üyeleri; Elif Şentürk, Serkan Karayol, Salim Akkaya ve Özkan Yavaş’ı makamında kabul eden Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, konukları ile sohbet ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

UGD Yönetimi ile tanışan Başsavcı Korkmaz, 13 yıldır meslekte olduğunu, Ağrı Doğubayazıt ve Konya Seydişehir ilçelerinden sonra Uşak’ın Başsavcılıkta 3. görev yeri olduğunu belirtti.

Uşak’ta bir ayını tamamladığını kaydeden Korkmaz, adli yönden Uşak’ta yapılması gereken çok iş olduğuna dikkat çekti. Uşak’a olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Korkmaz, “Uşak kadim medeniyetlerin bir arada yaşadığı, sonradan değil, var oluşundan bu yana kentleşmiş. Doğası ve çevresi güzel görünüyor” değerlendirmesinde bulundu.

UGD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılınç’ın bazı olaylarda bilgi alma ihtiyacı duyduklarını, bu konuda adliyede muhatap bulamamaktan yakınması üzerine Korkmaz, şunları söyledi: “Aslında Uşak Adliyesinde bir basın bürosu var. Bu söylediğiniz iletişimi sağlamak için kurulmuş. Bundan gazetecilerin bile haberi yok. Bu büroyu faal hale getireceğiz” dedi.

UGD Heyeti adına Başsavcı Korkmaz’a başarılar dileyen Kılınç, “Ne yazık ki son 10 yılda ilimizde görev yapan sayın başsavcılarımızla özel durumlarından dolayı bir türlü sağlıklı iletişim kuramadık. Sizin gibi meslekte geçmişi çok olmamasına rağmen, buna mukabil son üç görev yerinde başsavcılık yapan bir başsavcımızın Uşak’ta çok başarılı olacağına ve sağlıklı iletişim kuracağımıza inanıyorum. UGD üyesi arkadaşlarım adına biz de Uşaklı gazeteciler olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Güncel Haberleri