Uşak’a 2 vali yardımcısı bir kaymakam asaleten atandı

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre; Daha önce vekaleten Uşak’a atanan Hatay Valiliği Hukuk Müşaviri Hüseyin Demirbaş, Hatay Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş Uşak Vali Yardımcısı olarak, Nevşehir Kaymakam Adayı Onur Özaydın da Ulubey İlçesi Kaymakamı olarak asaleten atandı.

Denizli Çameli İlçesinde vekaleten Kaymakamlığı sırasında özellikle ilçenin tanıtımı konusunda başarılı işlere imza atan Kaymakam Onur Özaydın, sevincini sosyal medya sayfasından dile getirdi.

Özaydın, “Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Uşak ilimizin güzide bir ilçesi olan Ulubey ilçesine asaleten Kaymakam olarak atandım. Gönülden istediğim bu mesleğin sınav ve staj süreçlerinden tüm aşamalarına kadar Üzerimde Emeği Olan Herkese teşekkürlerimi sunarım. Yüce Rabbim Aziz Vatanımıza ve Milletimize layık olarak güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.Kararnamenin tüm meslektaşlarımıza ve meslek büyüklerimize hayırlı olmasını dilerim” paylaşımında bulundu.

Güncel Haberleri