Bu akşam saat 22.00'da gerçekleştirilecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde İstanbul'un temel sorunlarından biri olan trafiği hakkında vatandaşlar uyarıldı. Yapılan uyarılarda maç öncesinde trafiği düzene sokabilmek amacı ile bazı yolların trafiğe kapalı kalacağı ifade edildi.
MAÇ ÖNCESİ İSTANBUL'DA BU YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK!
Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından trafiğe kapalı olacak olan yollar arasında şu şekilde açıklama geldi; "TEM Kuzey yan yol 900 metre yol kavşağı ve 900 metrelik yol (900 metrelik yol girişinden itibaren), TEM Kuzey yan yol İSKİ Arıtma Tesisleri yolu kavşağı ile İSKİ Arıtma Tesisleri yolu (İSKİ Arıtma Tesisleri yolu girişinden itibaren), Tuna Caddesi ile 13. Sokak kavşağı (İSKİ Arıtma Tesisleri Yolu girişi), İstanbul Olimpiyat Metro İstasyonu önü ve metro üst geçidi, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu metro istasyonu ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P23 otopark ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu tünel girişi ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P7-P8-P9-P10 otoparkları ayrımı, Atatürk Olimpiyat Stadı Yolu P5-P6 otoparkları ayrımı ile 900 metre yol sonu ayrımları, Atatürk Olimpiyat Stadı yolundan 900 metre yol sonuna bağlantı kavşağı, 900 metre yol sonundan Atatürk Olimpiyat Stadı'na bağlantı yolu, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P20-P21 otopark ayrımları, Atatürk Olimpiyat Stadı yolu P24 otopark ayrımı, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 401, 2745 ve 2746. sokaklar."
Yukarıda verilen adresler üzerinden geçen ya da geçmek isteyen kişilerin trafiğe kapalı olduğunu bilmesi için vatandaşlara duyuruldu.