Korkunç İddia Mezarın Açılmasına Neden Oldu

Manisa’da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden 88 yaşındaki bir kadınla ilgili görüntüler ortaya çıkınca savcılık yaşlı kadının mezarının açılması kararını verdi.

Manisa’da ortaya korkunç bir iddia atılırken, savcılık iddia üzerine düğmeye bastı. Manisa’nın Selendi ilçesinde yaşayan 9 çocuğu olan Fadime Arslan isimli kadın, 11 Mart günü hayatını kaybetti. 88 yaşındaki kadın ölümün ardından toprağa verildi. Çevreden edinilen bilgilere göre yaşlı kadının yaşa bağlı olarak birçok sağlık sorunu yaşadığı öğrenildi. Şüpheli ölümün ardından görüntülerin ortaya çıkmasından sonra savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı. Görüntülerin yaşlı kadının torunun eşi tarafından çekildiği ortaya çıktı.

Ortaya çıkan görüntülerde 88 yaşındaki Fadime Arslan, 60 yaşındaki gelini tarafından kötü muameleye ve şiddete maruz kaldığı ortaya çıktı. Bu görüntülerin ortaya çıkması ve yankı bulmasından sonra gözaltına alınan gelin ifadesinde, bazen kendini tutamayıp şiddet uyguladığını itiraf etti. İfadesi alınan gelin, 40 yıldır kaynanasına baktığını ve kaynanasının altına kaçırdığını, kendisine hakaret ettiğini ifadesinde belirtti. Sinir hastası da olduğunu söyleyen kadın, kendini tutamadığını ve kötü muamelede bulunduğunu, gelininin de kendisine kumpas kurup bu görüntüleri çektiğini söyledi.

Manisa’da İnanılmaz Olay

Manisa’da ortaya çıkan görüntülerden sonra gözaltına alınan gelin F.A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Manisa’da yaşanan inanılmaz olay üzerine savcılık düğmeye bastı ve yaşlı kadının mezarı 3 Nisan tarihinde açıldı. Mezarı açılan Fadime Arslan’ın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na inceleme yapılmak üzere gönderildi.

Manisa Valiliği’nden dün konuyla ilgili açıklama yayınlandı. Açıklamada valilik, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve gerekli araştırmaların yapılacağını bildirdi. Valilik cesedin, İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiğini ve gerekli inceleme yapıldıktan sonra konuyla ilgili soruşturmanın devam edeceğini belirtti. Bununla birlikte kaynanasına kötü muamelede bulunan ve şiddet uygulayan gelin F.A’nın gelinin bir süre önce görüntüleri çektiği ve yaşlı kadının vefatından sonra ortaya çıkardığı aynı zamanda bir süre önce birlikte yaşadıkları evden ayrıldıkları öne sürüldü. Konunun netleşmesi için Adli Tıptan gelecek olan rapor oldukça önemli. Manisa’da mezar açtıran olayla ilgili araştırmalar devam ediyor.   

Güncel Haberleri