İhtiyaç sahibi kardeşleri için ilmek ilmek sevgi ördüler

Uşak Üniversitesi öğrencileri, boş vakitlerini değerlendirmek ve soğuk havada üşüyen çocuklara destek olmak için 'İlmek ilmek sevgi örmek' projesi kapsamında ilkokulda okuyan ihtiyaç sahibi kardeşleri için bere ve atkı ördü.

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü ve Sivaslı İlçe Milli eğitim müdürlüğünün işbirliğiyle “ İlmek İlmek Sevgi Örmek”  projesi kapsamında örülen öğrencilerin el emeği göz nuru atkı ve bereler Öğretim üyesi Aslı Gündoğan ve sınıf öğretmenliği öğrencileri tarafından Mevlüt Kara İlkokulu öğrencilerine ulaştırıldı.

Köy okulunu ziyaret eden fakülte öğrencileri yardımlaşmanın önemine dikkat çekerken minik öğrenciler için örmüş oldukları bere ve atkıları dağıtarak onları sevindirdiler. Uşak üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümü öğretim üyesi Aslı Gündoğan,  “Bu ziyaretle toplumun bir parçası olan insanın üretkenliğinin desteklenmesinin gerektiğinin bir kez daha altını çizerken misafirperverlik gösteren öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederim.” dedi. 

Öğlen yemeğinin ardından okul bahçesinde çocuklarla kar topu oynayan gençler, ördükleri atkı ve berelerle sarınan minik kardeşleri ile bahçede kar topu oynayarak eğlenceli dakikalar yaşadı.

Güncel Haberleri