İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu onlarca kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, operasyonlar devam ediyor.
98 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Soruşturma kapsamında toplam 106 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şu ana kadar 98 kişi gözaltına alınırken, geriye kalan isimler için operasyonların sürdüğü bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, gözaltına alınan kişilerin ifadelerinin alınmaya başlandığı öğrenildi.
Yetkililer, soruşturmanın geniş çaplı bir incelemeyi kapsadığını ve belediye bünyesinde yürütülen çeşitli faaliyetlerin detaylı bir şekilde araştırıldığını belirtti. Emniyet kaynakları, soruşturmanın seyrine ilişkin henüz net bir açıklama yapmazken, ilerleyen saatlerde kamuoyuna detaylı bilgi verileceği ifade edildi.