HSK'dan atama kararnamesi! Uşak Hakimliğinde görev değişikliği!

Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından adli ve idari yargıda yapılan atamalara dair atama kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. 170 hakim ve savcının ataması yapılırken Uşak Hakimliğine de bir atama yapıldı.

Türkiye’de zaman zaman hakimlerin ve savcıların atamalarına dair yeni kararlar alınıyor. Bugün yayınlanan Resmi Gazete’de de bir atama kararnamesi yer aldı. Türkiye genelinde toplam 170 hakim ve savcının görev yerleri bu kararname ile değişti. Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun vermiş olduğu bu karardan Uşak da etkilendi. Bu karara göre Uşak Hakimliğine de yeni bir atama yapıldı.

UŞAK HAKİMLİĞİNE ATAMA YAPILDI!

Resmi Gazete’de yayımlanan atama listesine göre Gümüşhane Hakimi olarak görev yapan Hanım Aslıhan Doğan’ın yeni görev yeri Uşak Hakimliği oldu. Hakim Hanım Aslıhan Doğan artık Uşak Hakimliğinde görev yapacak. Kısa bir süre içerisinde Hanım Aslıhan Doğan’ın Uşak’ta görevine başlaması bekleniyor.

Uşak Hakimi olarak görev yapan Seda Koral’ın ise Ekbistan Hakimliğine atandığı bilgisi yine Resmi Gazete’de yer aldı.

EŞME HAKİMİ BERGAMA’YA ATANDI

Uşak’ın Eşme ilçesinde görev yapan Eşme Hakimi Dilek Ateş’in de görev yerinin değiştiği bildirildi. Resmi Gazete’de yayınlanan listede yer alan bilgilere göre Eşme Hakimi Dilek Ateş artık Bergama Hakimi olarak görev alacak.

AFYONKARAHİSAR’DA DA HAKİMLER DEĞİŞTİ!

Öte yandan Afyonkarahisar Hakimi Mehmet Akif Akbulut da Ankara Hakimliği’nde görevlendirildi. Aynı şekilde Afyonkarahisar Hakimi Ezgi Kurt da Niğde Hakimliğine atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından alınan karar ile beraber 170 hakim ve savcının görev yaptıkları yerler değiştirildi. Hakimler ve savcılar artık yeni görev yerlerinde görevlerine devam edecekler. HSK’nın zaman zaman yaptığı bu görev değişiklikleri ile beraber adli hizmetlerin daha iyi bir şekilde vatandaşlara sunulması amaçlanıyor.

Güncel Haberleri