Emet'in klasiği Birlik Kahvaltılarının bu yılki adresi belli oldu!

Kütahya'nın Emet ilçesinden depremzedeler için yeni bir etkinlik programı duyuruldu. Emet Belediyesince ilçede 3 yıldan bu yana Ramazan Bayramlarında gerçekleştirilen "Birlik Kahvaltıları" etkinliği bu yıl depremden en ağır şekilde etkilenen Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde gerçekleştirilecek.

Emet'in klasiği Birlik Kahvaltılarının bu yılki adresi belli oldu! - Kütahya'nın Emet Belediyesi, Ramazan bayramı'nda gerçekleştireceği "Birlik Kahvaltıları" etkinliğini bu yıl Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Emet Belediyesi'nin ve vatandaşların destekleri ile temin edilen kahvaltılık koliler, Ramazan Bayramı'ndan önce Hatay’ın Kırıkhan ilçesine ulaştırıldı. Aralarında Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner’in de bulunduğu Hatay'a giden Emet Belediyesi ekiplerini bir dönem Emet Kaymakamı olarak görev yapan Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz karşıladı.

BİRLİK KAHVALTISI  HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan'a Emet'te bayramlarda gerçekleştirilen "Birlik Kahvaltısı" etkinliğini anlatarak, bu yılki organizasyonu deprem bölgesine taşıdıklarını belirtti.  Emet’in kendisi için özellikli bir yer olduğuna dikkat çeken Kaymakam Arslan, "Emet’te çok değerli insanlar var. Ayrıca kendine has bir kültürü de sahip. O bakımdan Emet’e yürekten bağlıyım. Emet Belediyesine ve ilçe halkına bölgemize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Bizler burada yerel yönetimimizle beraber depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Emet’ten gelen araçta yüklü bulunan kahvaltılık koliler pikaplarla ilçe geneline dağıtıldı. Emet Belediye Başkanı Doğan, depremzede vatandaşlara kahvaltılık kolilerinin dağıtımı esnasında Emet halkının selamlarını söyleyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Deprem bölgesinde çocuklarla da bir araya gelen Emet Belediye Başkanı Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ciner oyuncak dağıttı. Başkan Doğan, çocuklara ilçede başlattıkları oyuncak kampanyası çerçevesinde 23 Nisan’da bölgeye oyuncak getirecekleri müjdesini verdi.

UŞAK VALİSİ TURAN ERGÜN'Ü GÖREV YERİNDE ZİYARET ETTİLER

Her iki başkan depremin ilk anından itibaren bölgede görevli olan Kütahya Valisi Ali Çelik ve Uşak Valisi Turan Ergün'ü koordinasyon merkezlerinde ziyaret ettiler. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde gerçekleştirdikleri etkinlik sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Doğan, asrın felaketinde tüm ülkede olduğu gibi acıları hep birlikte yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

Başkan Doğan, "Yaralarımızı birlikte saracağımızı göstermek, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve destek olmak için deprem anından bu yana çok sayıda araç ekipman ve erzak desteği sağladık.

Bugün de geleneksel hale getirdiğimizi birlik kahvaltımızı bölgemize taşıyarak unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Halkımızın selamlarını iletip, depremzede vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ettik. Rabbim bu acıları bizlere bir daha yaşatmasın." ifadleri ile sözlerini sonlandırdı.

Güncel Haberleri