Bugün o ilçede elektrikler kesilecek! 5 Haziran Uşak'ta elektrik kesinti programı

OEDAŞ, yeni hafta ile birlikte kesinti programını yeniledi. 5 Haziran Pazartesi günü Uşak'ta elektriklerin planlı olarak kesileceği açıklandı. Elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahaller ile birlikte kesinti aralıkları da belli olarak Uşaklıların bilgisine sunuldu.

Bugün o ilçede elektrikler kesilecek! 5 Haziran Uşak'ta elektrik kesinti programı -  Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ), hizmetlerini aralarında Uşak'ın da bulunduğu 5 ilde sürdürüyor. Elektrik dağıtımı sağlayan şirket, resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendirmeye devam ediyor. Elektrik kesintisi yapacağı ilçe ve mahalle bilgilerini saat aralıkları ile birlikte paylaşmayı sürdüren OEDAŞ, kesinti programını yeni haftaya özel olarak açıkladı. Uşaklılar, 5 Haziran Pazartesi günü elektrik kesintilerinin yapılacağı adresleri sorgularken yeni günün programı da belli oldu.

OEDAŞ, hizmet kalitesini iyileştirmek için çalışmalarına devam ederken Uşaklıklar pazartesi günü planlı elektrik kesintisi programını sorguluyor. Bu kapsamda OEDAŞ tarafından 5 Haziran Pazartesi günü yapılacak planlı kesinti takvimi açıklandı.

5 HAZİRAN UŞAK ELEKTRİK KESİNTİ PROGRAMI 

Uşak'ın elektrik dağıtımını sağlayan OEDAŞ, yeni haftaya ait planlı elektrik kesinti programını duyurdu. OEDAŞ, kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgilerini saat aralıklarıyla beraber Uşaklılara açıklanırken hizmet iyileştirmeleri ve arızaları gidermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. OEDAŞ, kesinti bilgilerine dair saat aralıklarını da detaylandırdı. Buna göre yapılacak kesinti bilgileri şöyle açıklandı;

Uşak, MERKEZ 5 Haziran 2023 09:00 - 05 Haziran 2023 16:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.
Uşak, MERKEZ 5 Haziran 2023 09:00 - 05 Haziran 2023 15:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.

Bölgenizdeki planlı kesintilerden sms ile bilgilendirme için 7/24 hizmet veren ALO 186 Çözüm Merkezini arayarak veya web site üzerinden bilgi güncelleme kısmından güncelleyerek haberdar olabilirsiniz. Kesinti bilgileri ile ilgili güncel haberler için ''Usakgundem.com'' adresini takp edebilirsiniz.

Güncel Haberleri