Halkbank faiz oranlarını güncelledi! Günde 33 TL ödeme ile 25 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek!

Halkbank tarafından açıklanan son oranlara göre vatandaşlara günde 33 TL ödeme imkanı ile 25 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı.

Son dönemde vatandaşlar tarafından en çok takip edilen kamu bankalarından biri olan Halkbank, açıkladığı faiz oranları ile birlikte 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceğini açıkladı. Artan ihtiyaçlara karşın bankalar tarafından yeni tutarlar açıklanarak talep edilen bu ihtiyaç kredileri sayesinde kişilerin düşük faiz oranları ve taksit tutarları sayesinde ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ifade edildi. Yapılan açıklamalara göre kredi ödemeleri için farklı seçenekler sunularak kişilerin kendi bütçe ve ihtiyaçlarına uygun olan seçeneği talep etmesinin sağlanabileceği öğrenildi. 

GÜNDE 33 TL ÖDEME İLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK! 

Yapılan son açıklamalara göre 1,69 faiz oranı ile birlikte Halkbank tarafından 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alınabildiği ifade edildi. 25 bin TL ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler için sunulan bu fırsat ile birlikte günde 33 TL ödeme ile kolay bir şekilde faydalanılabileceği öğrenildi. Örnek ödeme tablosu ise şu şekilde verildi;

Ödeme yapmak isteyen kişilere Halkbank tarafından kolaylıklar tanındığı ifade edilerek, aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, serbest ödemeli olarak yapılabileceği ifade edildi. 

NASIL İHTİYAÇ KREDİSİ ALINABİLİR? 

Kişilerin ihtiyaç kredisi alabilmeleri için kredi notu gibi belli başlı şartları sağlaması gerekmektedir. Bankalar tarafından yapılacak olan bu ödemelerde bir güvence oluşabilmesi için eski dönemlere dikkat edildiği bilindiği gibi kişilerin 18 yaşından büyük olması, sigortalı bir işte çalışıyor olması gibi detayların da önemli görüldüğü öğrenildi. Başvuruların ise Halkbank İnternet şubesi, mobil şubesi ya da en yakın Halkbank Şubeleri üzerinden gerçekleştirilebileceği öğrenildi. 

Ekonomi Haberleri