Ekonomist Ali Ağaoğlu dolar kuru ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altın ve dolar yatırımcıları tarafından ekonomistler tarafından yapılan yorumlar yakından takip ediliyor. Yakından takip edilen bu yorum ve önerilere göre yatırımlarını şekillendiren vatandaşlar aynı zamanda güncel altın ve dolar kurlarını da yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için altın ve dolar ile ilgili sonu dakika gelişmelerini takip ederken aynı zamanda ekonomistlerin yapmış oldukları yorum ve önerileri de sizlere sunmak için yakından takip ediyoruz.
Dolar TL kuru 21 TL'ye dayandı. Seçimden sonra ise dolar kurunda ne gibi değişikler yaşanacağı merak ediliyor. Ekonomist Ali Ağaoğlu elinde doları bulunanlara kritik öneri geldi. Ciddi bir sorun geliyor diyen Ali Ağaoğlu doların ne kadar olacağı hakkında tahminlerini tek tek açıkladı.
SEÇİM SONRASI DOLAR KURU NE OLACAK?
14 Mayıs seçimlerinin ardından dolar ve altın fiyatlarının nasıl etkileneceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ali Ağaoğlu ise ödeme sistemlerinde de aksaklıkların büyük olacağını ifade ederek kur ve faizin yükselmesi konusunda 'Gelecek yönetime göre hız ve miktar fark edecek tabii' şeklinde konuştu.
DOLAR 35/ 40 TL CİVARINDA DURACAK MI?
Ekonomist Ali Ağaoğlu gazeteci ile yapmış olduğu röportajda kendisine yöneltilen "35-40'ta duracak mı diye sormanın sebebi. Seçim sonrası dolar/ TL 25-26 düzeyini aşmaz beklentisinde olan da çok" şeklindeki yoruma şöyle yanıt verdi; "Bunların çoğu beklenti de değil, işkembe-i kübradan atılan rakamlar diyeyim" dedi.