Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingde az önce duyurdu! 150 bin TL kredi müjdesi faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana mitinginde yeni kredi müjdesi verdi. Düğün hediyesi diyen Erdoğan gençlere faizsiz kredi müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingde az önce duyurdu! 150 bin TL kredi müjdesi faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz - Seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana mitingi ile toplanan kalabalığa hitap etti .

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ADANA MİTİNGİNDEN MÜJDE YAĞMURU! 

Adana'da toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu millet akıllıdır malum kişileri başa getirmez. Aydın 65 bin kişiydi. Şimdi Adana'dayız. Resmi rakamı aldım 80 bin kişi. Enkazları tamamen kaldırdık. Deprem bölgesinde 847 bin çadır ve 100 bin konteynerin kurulumunu tamamladık. Kalıcı konutların inşa sürecini de başlattık. Bizde laf yok bizde icraat var. Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız.

Lise öğrencilerimize müjde vermek istiyorum. Devlet üniversitelerimizde yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Sıralama dışında puan önceliği ile ilave kontenjanlara yerleşebilecek. Özel üniversitelerin tamamında birer kişilik yer tesis edilecek. 21 bin 560 öğrencimizin faydalanacağı 2023-2024 döneminde yerleşecek" diyerek depremzedelere öğrencilere ek kontenjan müjdesi verdi. 

24 AY ERTELEMELİ 48 AY VADELİ 150.000 TL EVLİLİK KREDİSİ NEDİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER, BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Erdoğan yaptığı açıklamasında "Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir" diyerek 48 ay vadeli 150.000 TL faizsiz kredi verileceğini ifade etti. 

Kredi müjdelerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz" derken 48 ay vadeli kredinin aylık taksit tutarı da 3 bin 125 TL olarak ödenecek. Kredi başvuru işlemlerinin seçimi Cumhur ittifakının kazanması şartı ile seçimden sonra başlayacak. 

Ekonomi Haberleri