Uygulamalı Bilimler Fakültesine Dekan Atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan "Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Fakülte ve Yüksekokulların Kurulması ve Kapatılması Hakkındaki Karar" ile fakülteye dönüştürülen Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Nihat Batmaz atandı.

Denizli, Kütahya, Manisa, Muğla, Aydın, Afyonkarahisar ve Uşak'taki ilgililerin çevrim içi görüşlerini belirttiği toplantıya, bölge milletvekilleri, kadın kooperatifleri temsilcileri ile diğer ilgililer katıldı.

Uşak adına toplantıya online olarak katılan Uşak Valisi Funda Kocabıyık yaptığı değerlendirmede; “Bugün, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında Valilerimizin ve Milletvekillerimizin katılımıyla Kadın Kooperatifleri Üçüncü Bölgesel Buluşması Ege Bölgesi Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Kadın kooperatifçiliği ve istihdamı alanında iş birliğini geliştirmek, farkındalık yaratmak, kadın kooperatiflerini güçlendirmek, sürdürmek ve yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızın ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Eğitim Haberleri