Muş Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama ile olumsuz hava koşullarından dolayı Muş ilinde eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.
Valilik tarafından yapılan açıklamada elverişsiz hava koşulları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar uyarısı sebebiyle yarın Muş ilinde eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Muş'ta fırtına sebebiyle bazı çatılarda hasar meydana geldi ve bu hasar henüz tamin edilemedi. Valilik yapmış olduğu yazılı açıklamada risklerin önüne geçmek adına 31 Mart 2023 Cuma günü için eğitim ve öğretime ara verildiğini açıkladı.
MUŞ'TA EĞİTİM VE ÖĞRETİME BİR GÜN ARA VERİLDİ
Muş Valiliği yapmış olduğu yazılı açıklama ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan vatandaşlar için, çalışan anne ve babalardan lise çağından küçük çocuğu bulunan ve bakacak kimsesi olmayanlar için ise istekleri halinde ebeyeynlerinden biri idari izinli sayılacak.
Bununla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelde yarın için idari izinli sayılacaktır. Muş'ta tüm okullarda yarın (31 Mart 2023 Cuma) eğitime ve öğretime bir gün ara verildiği Valilik tarafından açıklandı.