Uşak'ta otomobille motosikletin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı!

Ülkemizde çeşitli trafik kazalarına ilişkin haberler gelmeye devam ediyor. Uşak'tan gelen bir son dakika haberine göre otomobille motosiklet çarpıştı. Otomobil ve motosikletin karıştığı kaza kameralara yansıdı.

Uşak'ta otomobille motosikletin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı! - Uşak'ta çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana geliyor. 1 Haziran tarihi ile basına yansıya haberlere göre Uşak’ta hatalı geçiş yapan motosikletin bir otomobille çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü hafif yaralandı. Meydana gelen kaza ise çevredeki bir kafenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

KAZA ATAPARK'TA MEYDANA GELDİ

Kaza, Uşak’ın en işlek meydanı olan Atapark’ta Atatürk Meydanı Caddesi’ne meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; B.Ş. (20) idaresindeki motosikletle aynı yönde seyir halinde olan A.Y. idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yolda yaklaşık 10 metre sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

20 YAŞINDAKİ GENÇ HAFİF YARALANDI

Hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı. Öte yandan meydana gelen kaza anbean bir işletmenin kamerasına yansırken motosiklet sürücüsünün dar alanda hatalı sollama yaptığı görüldü. Hafif yaralanan sürücünün tedavisine devam edilirken ekipler motosiklet kullanıcılarını bir kez daha uyardı. 

Asayiş Haberleri