Uşak'ta iki otomobil çarpıştı! 5 kişi yaralandı

Uşak'ta trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak 2 aracın çarpıştığı kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Uşak'ta iki otomobil çarpıştı! 5 kişi yaralandı - Ülkemizde çeşitli nedenlerle farklı kazalar meydana gelmeye devam ederken bu kazalarda can ve mal kayıpları yaşanıyor. Maddi hasarlı kazaların da meydana geldiği pek çok kaza basına yansımaya devam ederken Uşak'ta da trafik kazası meydana geldiği bildirildi. Uşak’ta iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralanarak çevre hastanelere kaldırıldı.

5 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgilere göre kaza Uşak’ın Elmalıdere Mahallesi’ne bağlı 3. Kahyan Sokak ve Nuri Şeker Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddialara göre Ü.B.(19) idaresindeki otomobil ile A.S. (44) kontrolündeki otomobil çarpıştı. Henüz nedeni bilinmeyen kazayı görenler durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücülerle birlikte 5 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşlar kentteki çevre hastanelere kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaya ilişkin ekiplerce soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Asayiş Haberleri