Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

Son bir hafta içerisinde aranan 44 şahsı yakalayan Uşak polisi, uyuşturucu satıcıları ve banka kartlarında sahtecilik yapanlara da aman vermedi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından her hafta basın kuruluşları ile paylaşılan haftalık bültende yer verilen bilgilere göre; Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 bin 812 şahsı sorguladı.

Ekipler, aranan 44 şahsı yakalarken, adli makamlara sevk ettikleri 31 şahsın da tutuklanmasını sağladı.

Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ise bir hafta boyunca meydana gelen 15 olaya müdahale etti.  27 şüpheli şahıs hakkında işlem yapılırken,(1.788) gram esrar, 108 adet Hint keneviri, 55 gram metamfetamin, 22 gram bonzai,16 adet Sentetik Ecza ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi.

Siber suçlarla mücadele de başarı ile devam ediyor. Haftalık bültende Siber Suçalrala Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına da yer verildi. Bu çalışmalara hakkında; 15 adet müstehcenlik, ) adet nitelikli dolandırıcılık, 4 adet bilişim sistemlerini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme, 2 adet banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması olmak üzere toplam 26 olay meydana geldiği ve  15 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

Ayrıca; Trafik Şube ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 10 bin 888 aracın kontrol edildiği, 35 aracın trafikten men edildiği ve 2 bin 188 araç sürücüsüne idari para cezası tatbik edildiği bilgisi verildi.

Pandemi tedbirleri kapsamında da bin 162 personelden oluşan 427 ekip tarafından yapılan denetim ve kontrollerde, covid-19 tedbirlerine aykırı davranmaktan 54 şahsa  idari yaptırım cezası tatbik edildiği bilgisine yer verildi.

İlgili Haberler

Uşak’ta rüşvet alan müdür yardımcısına suçüstü
Türkiye şampiyonu Uşaklı karateci gözünü Avrupa şampiyonluğuna dikti
Feci kazada eşi ile birlikte can verdi

Asayiş Haberleri