Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir otomobil ile bir motosikletin karıştığı trafik kazası meydana geldi. Bu trafik kazasında motosiklette yolcu konumunda bulunan 49 yaşındaki kadın kaza yerinde hayatını kaybetti.
Meydana gelen trafik kazasında hem motosiklet sürücüsü hem de otomobil sürücüsü yaralandılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Otomobil sürücüsünün tedavisi yapılarak taburcu edildiği belirtildi.
OTOMOBİL VE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobille motosikletin çarpışması sonrası 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Fethiye - Antalya karayolunda Nazmi A. idaresindeki otomobil, Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı Çamköy mevkisinde, A.G.’nin kullandığı motosikletle çarpıştı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.
İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan D.G. (49) olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı motosiklet ve otomobil sürücüleri, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Gerçekleşen trafik kazasının ardından hemen kazaya dair soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma kapsamında hastaneye götürülerek tedavisi tamamlanan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazaya dair olay yeri inceleme ekibinin raporunun da tamamlanması ile şahsın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.