Manisa'da feci trafik kazası! 1'i ağır 5 yaralı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Bu kaza neticesinde 5 kişi yaralanırken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Manisa’nın Salihli ilçesinde oldukça kötü bir trafik kazası gerçekleşti. Turgutlu’dan Salihli yönüne doğru giden kamyonet Ankara-İzmir E96 Karayolu Ziraat Odası mevkiindeki köprü üzerinde sürücüsünün hakimiyetinden çıktı. Takla atan kamyonet elektrik direği ile refüjdeki aracı devirip karşı şeride geçti.

Karşı şeritte bir anda kamyonetin önlerine devrildiğini gören iki otomobilin sürücüsü ise araçlarını kaçıramadılar. Bu şekilde çarpışan araçlarda bulunan 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Yarılar tedavi altına alınırken içlerinden 1 kişinin durumunun ağır olduğu bilgisi paylaşıldı.

Kaza, Ankara-İzmir E96 Karayolu Ziraat Odası mevkiindeki köprü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgutlu’dan Salihli yönüne gitmekte olan Y.Ç.(45) yönetimindeki Ford marka kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğini ve refüjdeki ağacı devirdikten sonra refüje aşarak, Turgutlu yönüne giden İ.E. (59) yönetimindeki otomobil ile A.İ.Ö. (53) yönetimindeki otomobile çarptı.

5 KİŞİ YARALANDI!

Kazada kamyonet ve bir otomobil sürücüsü ile yolcular F.Ç. (44), N.N.Ç. (18) ve T.G. (19) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR!

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, özel hastaneye kaldırılan yaralılardan T.G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Haberleri