Manisa'da bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde iki iki arasındaki bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bıçaklı kavga meydana geldiği bildirildi. Her ikisinin de alkollü olduğu iddia edilen iki kişi arasında sözlü tartışma şeklinde başlayan tartışma kısa bir süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kavga eden şahıslardan birisi bıçak ile karşısındakine saldırdı. Bıçak darbeleri ile yere yığılan şahıs ise hastaneye götürülse de kurtarılamadı.

Kavganın ardından hastanede hayatını kaybeden şahsın yakınları büyük bir öfke selini kapılırken saldırgan olayın hemen ardından karakola giderek polise teslim oldu. Oldukça pişman olduğunu belirten saldırgan hakkında adli işlem başlatıldı.

ALKOL CİNAYETE NEDEN OLDU

Olay, dün gece saatlerinde Turgutlu ilçesi tren yolu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, her ikisi de alkollü olan Sinan T. ile Remzi Z. bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada Sinan T., Remzi Z.'yi bıçaklayarak yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Remzi Z., ardından Manisa CBÜ Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Remzi Z. hayatını kaybederken, Sinan T.'nin ise olayın ardından polise teslim olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtildi. Saldırganın polise teslim olması üzerine ifadesinin alındığı ve adliyeye sevk edileceği belirtildi. Şahsın çıkarılacağı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Asayiş Haberleri