Manisa emniyeti çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirdi

Manisa emniyeti çalışmalarına devam ediyor. aktarılan son habere göre Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirdi.

Ekiplerin yaptığı çalışmada şahsa ait olan araç içerisinde çok sayıda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi. Şahsın ekipler tarafından göz altına alındığı öğrenildi.

Konuya ilişkin Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Yapılan 2 operasyonda ise çok sayıda gümrük kaçağı malzemeye ulaşıldı.

2 AYRI OPERASYON YAPILDI

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları 2 ayrı operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirdi.

EKİPLER GÖZALTINA ALDI

Manisa Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, D.E. (32) isimli şahsa ait araçta satış yapmak üzere bandrolsüz boş makaron bulunduğu tespit edildi. D.E.'nin kullandığı araç Turgutlu ilçesinde durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada 155 bin adet bandrolsüz boş makaron, 30 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. D.E. ekipler tarafından gözaltına alındı.

İŞ YERİNDE DE ARAMA YAPILDI

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan diğer bir operasyonda ise H.Ü. (28) isimli şahsın iş yerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 199 adet gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen puro, 170 cinsel içerikli ürün, 22 bin 512 adet sigara sarma kağıdı 13 adet elektronik sigara ele geçirildi. Şahsın ekipler tarafından gözaltına alındığı gelen bilgiler arasında.

Asayiş Haberleri