İzmir'de damat katili baba oğul hakkında karar çıktı!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde damatlarını öldüren kayınpeder ve kayınbirader hakkında mahkemeden ilk karar çıktı. Kayınpederin suçu üstüne almasına rağmen her ikisi de tutuklandı.

İzmir’in bayraklı ilçesinde kan donduran bir cinayet işlendi. Buna göre boşanma aşamasında olan eşi ile boşanma işlemlerini tamamlayabilmek amacıyla kayınpederi ve kayınbiraderi ile buluşan damat adeta kendi sonunu hazırladı. Bu üçlünün bir araya gelmesinden hunharca bir cinayet ortaya çıktı.

Damatları ile görüşmeleri kısa sürede kavgaya dönüşen baba oğul yanlarında getirmiş oldukları silah ile bıçağı da kullandılar. Damadı ağır yaralayan gaddar baba – oğul damadın öldüğünü düşünerek olay yerinden kaçtılar. Sağlık ekipleri ise talihsiz damadın olay yerinde can verdiğini tespit ettiler.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde karısıyla boşanma aşamasında olan U.Y. (33) cinayetiyle ilgili aranan kayınpeder ve kayınbirader, polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, damat U.Y. (33), boşanma işlemlerini konuşmak üzere kayınpederi M.S.Ş. (65) ve kayınbiraderi K.Ş. (36) ile bir araya geldi. Konuşmanın tartışmaya dönmesiyle, taraflar kısa sürede kavga etmeye başladı.

Silah ve bıçak kullanılan kavga esnasında damat U.Y. ağır yaralandı. Çevrede vatandaşların durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirmesine üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemelerinin ardından, bıçak ve silah yaraları olduğu tespit edilen U.Y.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. M.S.Ş. ve oğlu K.Ş.’nin cinayeti işledikten sonra olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Kısa sürede yakalandılar

Olayla ilgili şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, M.S.Ş. ve oğlu K.Ş.'yi kısa sürede yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri süren K.Ş.'nin ifadesinde, susma hakkını kullanmak istediği, kayınpeder M.S.Ş.'nin ise "Olayı ben gerçekleştirdim" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hunharca cinayet işleyen baba oğulun yargılamasına devam edileceği bildirildi. Suçu üstüne almak isteyen baba bu şekilde oğlunu kurtarmaya çalıştı ama bunu başaramadı. Tasarlayarak adam öldürmek suçundan yargılanacak olan baba oğulun uzun yıllar hapiste kalmaları bekleniyor.

Asayiş Haberleri