İzmir’in Karabağlar ilçesinde 14 yaşındaki iki çocuk arasındaki tartışmaya ağabeyleri de karışınca olay silahlı kavgaya döndü. Çocuklar arasında 150 TL borçtan dolayı çıkan tartışmada bir kişi silahını çıkarınca olanlar oldu.
Kavga ettiği iki kişiyi silahı ile vuran şüpheli olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralanan iki kişi ise olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldılar. Polis kaçar şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
ÇOCUKLARIN KAVGASI BÜYÜDÜ!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 lira borç için çıkan kavgaya ağabeyleri dahil oldu. Tartışma silahlı kavgaya dönüşünce meydana gelen olayda tabancayla vurulan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 21.00 sıralarında Umut Mahallesi 3820/1 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşında olduğu öğrenilen iki çocuk arasında 150 lira borç için kavga çıktı. Kavgaya çocukların ağabeyleri olan Ş.G. (20), F.K. (25) ve R.Y. (30) de dahil oldu ve olay silahlı kavgaya döndü.
Meydana gelen olayda Ş.G., elindeki tabancayla F.K. ve R.Y.'ye ateş etti. F.K. karnına, R.Y. ise bacağına isabet eden mermilerle yaralanırken, Ş.G. suç aletiyle beraber kayıplara karıştı. Olayın bildirilmesi üzerine sokağa gelen sağlık ekipleri tarafından, yaralanan iki kişi ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralanan iki kişinin hastanedeki tedavileri sürerken, polis ekipleri 150 lira alacak için iki kişiyi tabancayla vuran Ş.G.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaçan şüphelinin bulunabilmesi için İzmir’de bütün birimlere haber verildi. Kısa bir süre içerisinde yakalanması beklenen şüphelinin sorgulanmasının ardından adliyeye sevki yapılacak.