Ankara’da çocuk parkında silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

Ankara’da dün akşam saatlerinde Mamak’ta bulunan bir parkta çıkan silahlı yaralanma olayında acı haber az önce geldi! Başından vurulan gencin hastanede hayatını kaybettiği duyuruldu.

Mamak’ta silahlar konuştu! Aktarılan son habere göre dün akşam saatlerinde Mamak Akdere’de bölgesindeki bir parkta D.K ile daha önce aralarında sorun olduğu belirtilen U.Ü. ile beraberindeki kişiler tartışma yaşadı. Nedeni bilinmeyen tartışma kanlı bitti.

3 DEFA ATEŞ ETTİ

Tartışmanın hızla alevlenmesi üzerine U.Ü. parka yanında getirdiği silahla D.K’a 3 defa ateş etti. Kurşunların hedefi olan D.K. ilk olarak kolundan daha sonra da başından vuruldu. Saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sağlık ekiplerin yaptığı ilk müdahale sonucunda kolundan ve başından yaralandığı belirtilen D.K. hemen hastaneye kaldırıldı. 23 yaşındaki D.K, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan U.Ü. ise ekipler tarafından gözaltına alınırken, ekiplerin olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

"YAŞAMA ŞANSI AZ DEMİŞLERDİ"

Olayla ilgili konuşan Cihan Yılmaz ise, şu açıklamayı yaptı:

“Doğukan benim çocukluk arkadaşımdı. Saldırgan ile tartışmaya başlamış. Saldırgan daha sonra da silahla ateş ederek arkadaşımızı öldürmüş. Dört kişilermiş, üç el ateş edilmiş. Kurşunlar önce koluna sonra da kafasına isabet etmiş. Sabah vefat ettiği haberini aldık. Ağır yaralı olarak hastaneye götürmüşlerdi. Başına kurşun isabet ettiği için de yaşama şansı az demişlerdi”

23 yaşındaki D.K’nın aldığı kurşun yaraları sebebiyle kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığı açıklandı. Ekiplerin soruşturması sürüyor..

Asayiş Haberleri