Yusuf Güney’den Kenan Işık açıklaması

Yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam eden Şarkıcı Yusuf Güney’den şoke eden Kenan Işık açıklaması geldi.
Yusuf Güney’den Kenan Işık açıklaması

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu olan Kenan Işık bir süredir yoğun bakımda. Güney, yaptığı açıklamasıyla gündem olurken, Kenan Işık’ın astral seyahatten memnun olduğunu iddia etti. İşte Yusuf Güney’in şoke eden o açıklamaları..

KOMADAN ÇIKMAMA SEBEBİ ASTRAL SEYAHATMİŞ

Şarkıcı Yusuf Güneyi yaptığı açıklamasında Kenan Işık’ın yıllardır komada olmasının sebebinin astral seyahatte olmasına bağladı.

“SEYAHATTEN GELMEK İSTEMİYOR”

Kenan Işık’ın geri dönmek istemediğini iddia eden Güney, “Bir çocuğun ilk doğduğu anda annenin onu kucağına alıp sarıldığı an var ya o Nirvana, onu düşünün onun bin katı bir mutluluk astral seyahat. Bu yüzden Kenan abi astral seyahatten gelmek istemiyor” dedi.

UZAYA GİTTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Yusuf Güney, daha önce yaptığı açıklamasında astral seyahatle uzaya gittiğini de iddia ederek, “Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp, zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun” demişti.

KENAN IŞIK’A NE OLDU?

Kenan Işık, yaklaşık olarak 10 yıldır yoğun bakımda tedavi görüyor. Spordan sonra saunaya giren Kenan Işık, saunada fenalaşarak dengesini kaybetmiş, kafasını yere çarptığı için de ameliyata alınmıştı. O günden bu yana yoğun bakımda olan Kenan Işık’ın ailesi yaptığı son açıklamasında başarılı sunucunun fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını söylemişti. Kenan Işık'ın her gün düzenli olarak bakımları yapılmaya devam ediliyor.