İstanbul Bağcılar Kağıthane Sarıyer Esenyurt ve 16 ilçe dikkat! 00.00’dan itibaren 24 saat sürecek

İstanbul’un o ilçelerinde yaşayan vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi. Bu gece yarısı 00.00’da başlayacağı ve tam 24 saat boyunca devam edebileceği belirtildi. Vatandaşların tedbirini alması gerektiği de gelen bilgiler arasında..
İstanbul Bağcılar Kağıthane Sarıyer Esenyurt ve 16 ilçe dikkat! 00.00’dan itibaren 24 saat sürecek

İstanbul’un pek çok ilçesinde etkili olacak planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında elektrikler belli bir süre kesilecek. Vatandaşların mağdur olmaması açısında BEDAŞ, resmi web sitesi üzerinden güncel olarak elektrik kesintileri hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

BEDAŞ, 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi için açıklama yaptı. Havaların soğuması ve kış mevsiminin kendini son hafta içerisinde hissettirmesi özellikle evlerinde elektrikle ısınanları tedirgin etti. BEDAŞ, vatandaşların mağdur olmaması için güncel elektrik kesintileri hakkında uyarılarını peş peşe sıralamaya devam ediyor.

PLANLI BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILACAK

İstanbul’un hemen hemen her bölgesinde etkili olabilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamındaki elektrik kesintisi belirtilen saatler arasında yapılacak. Olası büyük kesintilerin ve arızaların oluşmasını engellemek amacı ile BEDAŞ, düzenli olarak planlı elektrik kesintisi yapıyor. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek?

ELEKTRİK KESİNTİSİNDE EN ÇOK ETKİLENECEK BÖLGE

7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisinde en çok etkilenecek bölgeler de açıklandı. BEDAŞ’ın açıklamasına göre Büyükçekmece ilçesinde elektrik kesintisinin çeşitli mahalle ve sokaklarda etkili olacağı açıklandı. Sabah saatlerinde başlayacak olan kesintiye ilişkin en çok etkilenecek adresler şu şekilde:

“BÜYÜKÇEKMECE ilce MERKEZ-ULUS mah ATATÜRK 2, AYAYDIN, BEYAZGÜL, ELİF, FUNDA 3, GELİNCİK 2, GEMİCİ, GONCAGÜL, GÜLCİHAN, GÜLDEREN, GÜLER, GÜLTEKİN, GÜMÜŞ, GÜNEY 1, GÜNNUR, GÜRBÜZ, GÜZELYALI, HANIMELİ, KADER 1, KADIRGA LİMAN, KADİFE, KAKTÜS, KAPLAN, KAPTAN 2, KARAGÜL, KAYA, KEMER 1, KERVAN, KONAK 2, KORU, KRİZANTEM 1, KUMRU 1, LEYLAK 6, MANOLYA 2, MENEKŞE, MENGENE, MEYDANALTI, MÜNEVVER, NERGİS, NURGÜL, PAPATYA 4, PEMBEGÜL, SÜMBÜL 4, TOMURCUK, VATAN, ÇATALCA YOLU, ÇİLEK, ÇİĞDEM, İSMETPAŞA Sk.”

KESİNTİ SAATLERİ AÇIKLADI

BEDAŞ, resmi web sitesi üzerinden 7 Mayıs Salı günü yapılacak planlı elektrik kesintisi için vatandaşları uyardı. Belirlenen noktalarda elektrik kesintileri 00.00’da başlayacak ve saatler boyunca sürebilecek. Ancak planlı bakım çalışmasının erken bitmesi halinde elektrikler belirlenen saatlerden önce de verilebilir.

Güncel kesintileri sorgulamak için BEDAŞ’ın sitesinden sorgulama yapabilirsiniz.