DSİ KPSS’siz personel alımında son gün! Kadın erkek mülakatsız büro memuru alınacak

DSİ KPSS’siz personel alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanın son durumuna göre DSİ KPSS’siz personel alımında son saatlere girildi. Kadın erkek mülakatsız büro memuru alımı yapılacak.
DSİ KPSS’siz personel alımında son gün! Kadın erkek mülakatsız büro memuru alınacak

Aktarılan son habere göre DSİ KPSS’siz personel alımı yapılacak. Elazığ ili için yapılacak olan DSİ personel alımının daimi olacağı açıklandı. Merkeze yapılacak alımlarda başvurular bu gece 23.59’da sona erecek. Başvuru şartları ve ilan detayları haberimizde

KPSS ŞARTI YOK

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen ancak KPSS puanı olmayan ve düşük puanı olanlar KPSS'siz kamu personel alımlarını takip ediyor. Bu noktada İŞKUR, geçtiğimiz günlerde DSİ KPSS'siz personel alımını yayımlamıştı. Başvuruların bu gece yarısı sona ereceği açıklandı. DSİ KPSS personel alımında aranan şartlar ve detaylar haberimizde mevcut!

ekran-goruntusu-2024-04-29-144820.png

DSİ PERSONEL ALIMI 2024

DSİ personel alımı 2024 sona eriyor. Engelli personel alımının yanı sıra Terörle Mücadelede Mağdur vatandaşlar için yapılacak alımda şartlar tek tek açıklandı. Büro işçisi kadrosu için yapılacak alımda özel şartlar şu şekilde sıralandı:

  • İlan tarihinden önce MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak
  • İlan tarihinden önce alınmış B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • Herhangi bir meslek kodunda en az 6 (altı) aylık SGK Hizmet Dökümü olması

KURA ÇEKİLECEK

Alımların kura usulü olacağı aktarıldı. 14 Mayıs saat 10.00’da yapılacak kura çekimi için DSİ şu açıklamayı yaptı:

“14.05.2024 tarihinde saat 10.00'da Elazığ 3.Noterliğinde (Yeni Mah. Kalkan Sok.No:5/B Elazığ) noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura sonucu belirlenen adaylar Kurumun internet sitesinden (bolge09.dsi.gov.tr) ilan edilecek olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır”

Yapılacak alımlarda adayların lise mezunu olması ve B sınıfı sürücü ehliyetinin olması aranan şartlar arasında yer aldı. Başvuruda bulunmak isteyenler belirtilen şartları taşıması halinde 29 Nisan 23.59’a kadar başvurularını İŞKUR online üzerinden tamamlayabilecek.