Bahar dizisi 10 bölüm fragmanı! Bahar yeni bölümde ne olacak? Rengin çıldıracak

Show TV ekranlarının sevilen dizileri arasında olan Bahar yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan dizi! İzleyenlerin her salı akşamını iple çektiği Bahar dizi 10 bölüm fragmanı çıktı mı? Bahar yeni bölümde ne olacak? İşte detaylar..
Bahar dizisi 10 bölüm fragmanı! Bahar yeni bölümde ne olacak? Rengin çıldıracak

Ekranların sevilen dizisi Bahar yeni bölüm fragmanı çıktı mı, Bahar yeni bölümde neler olacak? İzleyenlerin en sık araştırdığı konular arasındaki yerini aldı.

Geçtiğimiz Salı günü Bahar 9 bölüm ekranlara gelmişti. İzleyenler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını ve fragmanın ne zaman çıkacağını merak ediyor. Her izleyenin kendinden bir şey bulduğu Bahar dizisindeki son sahne Rengin gibi izleyen herkesin ağzını açık bıraktı. Peki, yeni bölümde neler olacak? Rengin nasıl bir tavır sergileyecek?

TİMUR KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Başrolünde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy gibi önemli isimlerin olduğu Bahar dizisinde Rengin’in son dönemlerde yaptığı baskılar Timur’u daha da köşeye sıkıştırırken, Bahar’ın ipuçlarını yakalaması izleyenleri daha da heyecanlandırıyor.

BAHAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bahar dizisi yeni bölüm tarihi 23 Nisan Salı olarak açıklandı. Dizinin yeni bölümünde Rengin’in yaşadığı hayal kırıklığı ve Bahar’ın yaşadığı kafa karışıklığı merak konusu olacak. Peki çok izleyen son sahnenin bir hayal ürünü olduğunu ve Timur’un bu tür bir hareketi herkesin içerisinde yapamayacağını savunuyor.

BAHAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bahar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın en geç hafta sonu izleyenlerle buluşması bekleniyor. Bahar ve Timur’un herkes içerisinde öpüşmesine Rengin’in nasıl bir tavır göstereceği izleyenler tarafından yakından takip edilecek.

Bahar 9 bölümde Bahar kocası ve Rengin arasında bir şeylerin olduğundan iyice şüphelenmişti. Timur’un balo gecesinde herkesin içinde Bahar’ı öpmesinin bir hayal mi yoksa gerçek mi olduğu Bahar yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından belli olacak.