Uşak'ta tüm okullarda öğrenciler şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundular

Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen Pençe Kilit operasyonlarında şehit düşen kahraman askerlerimiz için tüm yurtta okullarda saygı duruşunda bulunulmasına karar verilmişti.
Uşak'ta tüm okullarda öğrenciler şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundular

Türkiye Cumartesi gecesi gelen şehit haberleri ile büyük üzüntü yaşamış, 9 kahraman Mehmetçiğimiz vatan savunmasından şehit düşmüştü. Şehit haberleri büyük üzüntü yaratırken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar kapsamında 81 ilde tüm kademelerde okullarımızda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulmasına karar verilmişti.

Alınan karar kapsamında bugün Uşak'ta tüm okullarda haftanın ilk günü öğrenciler derslerine girmeden önce aziz şehitlerimize minnet için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Okullarda saygı duruşunda duygusal anlar yaşanırken şehitlerimize bir kere daha yad edilmiş oldu. Etkinlik milli birlik ve beraberlik duygusunun pekiştirilmesi nedeniyle son derece yararlı bulundu.

UŞAK'TA TÜM OKULLARDA ÖĞRENCİLER SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU!

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki okullarda bayrak töreni öncesinde Pençe-Kilit Hareket bölgesinde şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki okullarda şehitler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

usak-sehit.jpg

Uşak'ta ki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenciler tarafından saygı duruşu yapılırken, gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Öğrenciler hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okurken birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gerçekleştirilen saygı duruşu sonrasında okullarda ara tatil öncesi son haftanın ilk ders saait başladı.