Uşak’ta Özel Güvenlik Görevlisi alımı başladı! Kadın erkek başvurabilir

Personel alımlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Aktarılan son habere göre Uşak'ta özel güvenlik görevlisi alınacak. Başvurular ise İŞKUR üzerinden başladı. Güvenlik görevlisi alım ve şartları haberimizde!
Uşak’ta Özel Güvenlik Görevlisi alımı başladı! Kadın erkek başvurabilir

İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden yayımlanan ilanın detaylarına göre Karun Koruma Güvenlik Firmasının aldığı projelerde çalışacak güvenlik görevlisi alımının yapılacağını duyurdu. 18 Ocak tarihinde başlayan başvurular 14 Şubat tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Çalışmak isteyenler ve şartları taşıyan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak yapabilecek. Alımların özel sektöre yapılması sebebi ile KPSS şartının aramayacağı belirtildi. Bu sebeple aşağıdaki şartları taşıyanların başvurabileceği duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI

Güvenlik görevlisi olarak görev almak isteyenlerin belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Her şeyden önce adayların Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmaları gerekiyor. Silahsız olarak ÖGG alımında başvuru şartları şu şekilde:

  • Fiziki ve bedensel yeterlilik
  • Takım çalışması
  • Yeterli mesleki/teknik bilgi ve tecrübe

Bunun yanı sıra en az lise en fazla lisans mezunu olan kadın erkek adayların başvurabileceği belirtildi. Çalışma adresi olarak yapılan açıklamada da İzmir/Torbalı Organize Sanayi Bölgesi Uşak/Merkez olarak açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-02-08-095111.png

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ALANLAR DİKKAT

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanın detaylarına göre işsizlik ödeneği alanlara da uyarı yapıldı. İşte yapılan o açıklama:

Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar yapılan çağrıya cevap vermeyen veya görüşmeye gitmeyenlerin işsizlik ödeneği kesilmektedir.

Önerilen işi haklı bir nedene dayanmaksızın reddedenlerin ödeneği kesilmekte tekrar başlatılmamaktadır.

Diğer personel alımları:

Başvuruda bulunmak isteyenlerin başvurularını 14 Şubat tarihine kadar yapabilecekleri belirtildi. İş İlan Numarası: “00008038980” olarak açıklandı.