Uşak'ta minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı 2 kişi yaralandı

Uşak'ta gece saatlerinde yaşanan trafik kazasında hafif ticari araçla minibüs çarpıştı 2 kişi yaralandı...
Uşak'ta minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı 2 kişi yaralandı

Uşak'ın Fatih Mahallesi 1. Aslan Sokak ile İskender Caddesi kesişiminde gece saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Hafif ticari araçla minibüsün çarpıştığı kazada yan yatan araçta bulunan karı koca yaralandı.

1. Aslan Sokak’ta ilerlemekte olan E.E. idaresindeki 64 AAC 783 plakalı minibüs, İstiklal Caddesi istikametinden ilerleyen, G.B. (52) yönetimindeki 64 LS 469 plakalı hafif ticari aracın çarpışması sonucunda hafif ticari araç yan yatarak durabildi. Yan yatan araçta yer alan 2 kişi yaralanırken yaralılar tedavi için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

UŞAK'TA SON DAKİKA TRAFİK KAZASI!

Uşak’ta minibüs ile hafif ticari aracın karışmış olduğu kazada karı koca yaralandı. Kaza, Fatih Mahallesi 1. Aslan Sokak ile İskender Caddesi kesişiminde meydana geldi.

kaza-1.jpg

Edinilen bilgilere göre, 1. Aslan Sokak’ta ilerlemekte olan E.E. idaresindeki 64 AAC 783 plakalı minibüs, İstiklal Caddesi istikametinden ilerleyen, G.B. (52) yönetimindeki 64 LS 469 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

kaza-2.jpg

Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yan yatarak durabildi.

kaza-3.jpg

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. 112 sağlık ekiplerince hafif ticari araç sürücüsü ve yolcu konumunda bulunan eşi D.B. (46) Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

kaza-4.jpg

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Olay yerinde bulunan araçlar çekici yardımı ile kaldırılırken güvenlik güçleri ise kaza hakkında soruşturma başlattı.