Uşak’ta kamuya KPSS’siz 18 yaş üstü en az ilkokul mezunu personel alımı yapılıyor

Uşak'ta kamuya KPSS'siz 18 yaş üstü personel alımı başladı. En az ilkokul mezunu personel alımına ilişkin detaylar belli olurken, başvuru şartları ve başvuruların hangi tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. İşte alıma ilişkin merak edilenler!
Uşak’ta kamuya KPSS’siz 18 yaş üstü en az ilkokul mezunu personel alımı yapılıyor

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre Uşak Eşme Sabancı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’ne KPSS’siz personel alımı başladı. 19 Mart tarihinde başlayan başvurular 21 Mart tarihine kadar devam edecek. Başvuruların şahsen yapılacağı personel alımında adayların taşıması gereken şartlar ayrıntılı olarak açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapacaklar için alımların servis ve garson mesleği için yapılacağı ifade edildi. 19 – 21 Mart tarihleri arasında başvuruların alınacağı belirtilirken, başvuruların “Şehitalibey, Alaşehir Cad. No:43, 64600 Eşme/Uşak” adresine yapılacağı açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-03-20-111726.png

Görüşmelerin ise 22/03/2024 tarihinde 10.30 – 13.30 saatleri arasında olacağı belirtildi. Çalışacak adaylar için çalışma saatleri 10.00 – 17.00 arasında olduğu açıklandı. Pazar günleri de 2-4 saat arasında çalışmayı kabul edebileceklerin başvuracağı aktarıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Öğretmenevine başvuruda bulunacak adayların taşıması gereken müracaat koşulları şu şekilde sıralandı:

  • En az ilkokul mezunu olmak
  • 18 yaşından büyük olmak
  • Pazar günleri çalışmasında engel olmamak
  • İşin gerektirdiği bedensel engeli olmamak

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Belirtilen şartları taşıyan tüm adayların kimlik belgesi, bir adet fotoğraf, adli sicil belgesi, diploma fotokopisi ve hijyen belgesini hazırlayarak teslim etmesi gerektiği aktarıldı. Son başvurular 21 Mart tarihine kadar alınacak!

En az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği personel alımının geçici olacağı açıklandı. Bu sebeple başvuracak adaylarda KPSS şartının aranmayacağının da altı çizildi. Başvuracak adayların belirtilen başvuru şartlarını iyi analiz etmesi ve ona göre başvuruda bulunması gerekiyor. Başvurular sona erdikten sonra uygun olan adaylar ertesi gün görüşmeye çağırılacak.