Uşak'ta jeotermal kuyu ihaleye çıkıyor!

Uşak Belediyesi Ocak ayının ilk ihale duyurusunu yayımladı. Yayımlanan duyuru kapsamında jeotermal kuyunun kiraya verileceği belirtildi.
Uşak'ta jeotermal kuyu ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin sahip olduğu doğal servetlerin arasında yer alan jeotermal sular şifa dağıtmaya devam ediyor. Kaplıca turizmi ülkemizin önemli gelir kaynakları arasında yer alırken Uşak'ta bu doğal zenginliğe sahip olan illerimiz arasında bulunuyor.

Uşak Belediyesi sahip olduğu jeotermal kuyu için kiralama ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan ve Yeşilkaraağaç Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1 adet jeotermal kuyunun ihale yöntemiyle kiraya verileceği ilan edildi.

UŞAK BELEDİYESİ JEOTERMAL KUYU İHALESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Mülkiyeti Uşak Belediyesine ait, Yeşil Karaağaç Mahallesi 156 ada, 1 parselde bulunan İR;2011/64/İ1 (ER_3211255-3211256-3255303) işletme numaralı ve ruhsatlı, içerisinde 250 kw trafo, trafo direği, enerji nakil hattı ile AG panosu bulunan 1 adet Jeotermal Kuyu, turizm amaçlı termal su metreküp birim fiyatı üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre açık artırma teklif usulü ile işletme ruhsat bitiş tarihi olan 30.06.2041 tarihine kadar sınırlı ayni hak tesisi olarak kiraya verilecektir.

02. Jeotermal Kuyunun kullanımının kiraya verilme ihalesi, aşağıda belirtilen gün ve saatte belediye encümeninin huzurunda belediye encümen odasında yapılacaktır.

ihale.jpg

05. İhaleye ait her türlü şartname mesai saatleri içinde Belediye Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Kira İhale Bürosunda görülebileceği gibi, 1.000,00.-TL bedel karşılığında aynı müdürlükten suret alınabilir. İhaleye katılabilmek için İhale Şartnamesi satın alınması zorunludur.

06. İstekliler posta ile yapacakları tekliflerini en geç 09.01.2024 Salı günü saat 09:00’ a kadar Sarayaltı Mahallesi Ramazan Akar Sokak No:3 Uşak Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü adresinde olacak şekilde iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonra gelen postalar dikkate alınmaz.

07.Belediye Encümeni ihaleyi yapıp, yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir”.

İhale yukarıda yer alan şartlar altında 9 Ocak 2024 tarihinde saat 14:10 itibariyle Uşak Belediyesi Encümen salonunda yapılacak. İhalede en yüksek teklif sahibi jeotermal kuyuyu işletme hakkı elde edecek.