Uşak’ta işçi, satış danışmanı, çağrı merkezi elemanı ve sekreter alımı başladı

Uşak'ta iş arayanların en sık araştırdığı kurumların başında İŞKUR geliyor. İŞKUR yaptığı paylaşımında Uşak'ta farklı mesleklerde toplamda 138 açık iş ilanı bulunuyor. İşçi, satış danışmanı, çağrı merkezi personeli ve diğer alımlarında detaylar belli oldu
Uşak’ta işçi, satış danışmanı, çağrı merkezi elemanı ve sekreter alımı başladı

İŞKUR, her il için personel alımlarına devam ediyor. Yapılan son açıklamada Uşak ili için farklı mesleklerde personel alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için genel başvuru şartları ve ilanların son başvuru tarihi açıklandı. Detaylar ve merak edilenler haberimizde!

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Alımların hangi meslekler için yapılacağı açıklandı. Buna göre işçi, çağrı merkezi elemanı, sekreter, satış danışmanı, engelli bakım personeli, öğretmen, mühendis ve beko loder gibi farklı meslekler için alım yapılacak. Toplam da 138 açık iş ilanı olduğu duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyen adayların en azından İŞKUR için belirtilen genel şartları taşıyor olması gerekmektedir. Özel şartlar, alım yapılacak meslekler için farklılık gösterebiliyor.

KPSS ŞARTI YOK

Alımlarda, şu an için personellerin özel sektöre alınması sebebi ile KPSS puan şartının aranmayacağı açıklandı. Adayların bu sebeple sadece şartları taşımaları halinde başvuru yapabilecekleri belirtildi. KPSS puanı genel olarak kamu kurumlarına yapılan alımlar için tercih ediliyor.

Yayımlanan ilanlardan bazıları şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-01-24-162434.png

ekran-goruntusu-2024-01-24-162449.png

BAŞVURU ŞARTLARI NE?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar Uşak iş ilanlarına ilişkin detayları araştırıyor. Genel İŞKUR başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  1. En az 18 yaşında olmak
  2. En az ilkokul mezunu olmak
  3. Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  4. Bedensel engelinin olmaması (Çalışmasına engel olabilecek akli sorununun olmaması)
  5. Başvuru tarihi itibarıyla Uşak ve belirtilen ilçelerde ikamet ediyor olmak
  6. Adli sicil kaydının temiz, güvenlik soruşturmasının olumlu olması

İlginizi çekebilecek diğer personel alım şartları:

Adaylar için yaş ve eğitim şartları farklılık gösterebiliyor. Bu sebeple başvurmak için özel şartların detaylarını incelemeniz önerilmektedir.