Uşak'ta gölette aranan kayıp gençten acı haber cansız bedeni bulundu

Uşak'ta park halindeki aracın Karaağaç Göleti'ne uçması sonucu meydana gelen kazada kayıp olarak aranan gencin cansız bedeni bulundu...
Uşak'ta gölette aranan kayıp gençten acı haber cansız bedeni bulundu

Uşak'ta gölette aranan kayıp gençten acı haber cansız bedeni bulundu - Uşak'ta içerisinde 2 arkadaşın olduğu araç belirlenemeyen bir nedenle park konumundayken bir anda hareket ederek Karaağak Göleti'ne uçtu.

Uşak'ın gözde mesire alanlarından biri olan Yeşil Karaağaç Mesire ve Piknik alanında meydana gelen olayda göletin kenarına park eden aracın bir anda hareket etmesi ile sulara gömülmesi bir oldu. Aracın içinde yer alan 2 kişiden biri kendi imkanları ile sudan çıkarken 23 yaşındaki diğer genç araçla sulara gömüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen dalgıçların yapmış oldukları aramada gencin cansız bedenine ulaşıldı.

KARAAĞAÇ GÖLETİ'NDE KAYBOLAN GENCİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU!

Uşak’ta park halindeki otomobilin, bilinmeyen bir sebepten ötürü hareket ederek gölete uçması sonucu kaybolan Ramazan Kısa’nın cansız bedenine ulaşıldı.

golet-1.jpg

Olay, Uşak merkeze bağlı Yeşil Karaağaç Mesire ve Piknik Alanı içerisinde bulunan Karaağaç Göleti'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, R.K. (23) ve G.K., içinde bulundukları 64 NB 405 plakalı otomobili Karaağaç Gölet’i kıyısına park etti.

golet-2.jpg

Henüz bilinmeyen bir sebeple aracın hareket ederek göle uçması sonucu, G.K. kendi imkanları ile kıyıya çıkarken R.K. ise otomobille beraber gölette kayboldu. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, jandarma, Uşak AFAD ekipleri ve İzmir AFAD Su Altı ve Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

golet-3.jpg

İzmir AFAD Su Altı ve Arama Kurtarma ekiplerin çalışması sonucu R.K.'nın cansız bedenine ulaşılırken, otomobil göletten çıkarıldı.

golet-4.jpg

R.K.nın cansız bedeni otopsi işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken Jandarma ekipleri ise olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı.