Uşak'ta berber ücretlerine zam geldi! İşte zamlı berberler odası fiyat listesi 2024

Uşak'ta berber fiyatlarına beklenen 2024 zammı geldi. Zamlı berber fiyat listesi yayımlandı. İşte yeni fiyatlar...
Uşak'ta berber ücretlerine zam geldi! İşte zamlı berberler odası fiyat listesi 2024

Uşak'ta berber ücretlerine zam geldi! İşte zamlı berberler odası fiyat listesi 2024 - Zam yağmuru her geçen gün biraz daha şiddetlenerek devam ederken Uşaklılara bir zam haberi daha geldi.

Yapılan resmi açıklama ile Uşak'ta berber fiyatları zamlandı. Geride bıraktığımız 2023 senesinin Mart ayında 200 TL olarak açıklanan saç saakl traşı ve yıkama ücreti tam yüzde 100 oranında zamlanarak 400 liraya yükseltildi. Yapılan artışın ardından yeni fiyatlar ile Uşaklı berberler hizmet sunmaya başladı.

UŞAK'TA BERBERLERİN FİYATLARI KATLANDI! BERBER FİYAT LİSTESİ 2024 KAÇ TL OLDU?

Uşaklı berberler tarafından il genelinde uygulanacak olan yeni fiyat tarifesi yayımlandı. Uşak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası 2024 fiyat listesi ile Ocak ayı itibari ile uygulanacak yeni hizmet fiyatları belirlenirken gelen yüzde 100 zam Uşaklılar üzerinde şok etkisi yarattı.

fiyat-listesi.jpg

Yalnız Saç ve Sakal Tıraşı Yıkama: 400 TL

Yalnız Saç Kesme: 300 TL

Yalnız Sakal Kesme: 150 TL

Sakal Yıkama Fön: 200 TL

Saç Yıkama Fön: 150 TL

Çocuk Tıraşı (0-9 Yaş): 200 TL

Maske: 100 TL

Ağda: 100 TL

Kaş Alımı: 100 TL

Damat Tıraşı: 3 bin TL

Uşak Berberler Odası tarafından yapılan açıklamada evlere servis, saç boyama, perma buharlı cilt bakımı, keratin (vs.) gibi diğer kuaförlük hizmetlerinin ise özel fiyatlandırmaya tabi tutulacağı belirtildi.

Gelen zam Uşaklılar üzerinde şok etkisi yaratarak tepkilere neden olurken Uşaklı berberler ise asgari ücrete gelen zam ve ürün fiyatlarındaki rekor seviyedeki artışların kendilerini de olumsuz etkilediğini ve zararına çalıştıklarını belirterek zamların zorunlu olarak yapıldığını dile getirdiler.