Uşaklılar hemen başvursun! Sağlık Bakanlığı Uşak’ta KPSS’siz daimi personel alımına başladı

Uşaklılara güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Sağlık Bakanlığı Uşak'ta farklı meslekler için personel alımına başladı. Alım yapılacak meslekler ve Uşaklıların taşıması gereken şartlar ayrıntılı olarak aktarıldı. İşte ilan bilgileri..
Uşaklılar hemen başvursun! Sağlık Bakanlığı Uşak’ta KPSS’siz daimi personel alımına başladı

Personel alımlarının özellikle kamu için olanları daha da yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı'na personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Beklenen ilan geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı Uşak'ta 4 ayrı meslek için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların İŞKUR'un Açık İş İlanları üzerinden online olarak yapılacağı aktarılırken, başvuruda bulunmak isteyenlerin belirtilen şartları taşıması gerektiği ifade edildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı Türkiye genelinde personel alımına başladı. Uşak'ta da 4 farklı meslek için alım yapılacağı açıklandı. Aktarılan haberin detaylarına göre Uşak’ta Sağlık Bakanlığı özel güvenlik görevlisi, elektrikçi, klinik destek elemanı ve temizlik görevlisi alımı yapacak. Alımlarda KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edildi. Başvurular 27 Şubat tarihine kadar devam edecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI UŞAK'TA PERSONEL ALIMI YAPACAK

Uşak'ta Sağlık Bakanlığı'nın yapacağı personel alımı için detaylar belli oldu. Başvuruda bulunmak isteyenlerin TC kimlik numarası şifreleri ile İŞKUR'un açık iş ilanları üzerinden giriş yaparak online olarak başvurması gerektiği aktarıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-26-121608.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruların başladığı personel alımında adayların taşıması gereken özel ve genel şartlar açıklandı. Buna göre:

Özel Güvenlik Görevlisi: Başvuru için adayların en az lise en fazla lisans mezunu olması gerekiyor. 18-40 yaş arası adaylar başvurabilir

Temizlik Görevlisi: En az ilkokul mezunu olanlar başvurabilecek. 18-40 yaş arası adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Elektrikçi: Başvurmak isteyenlerin elektrik, elektrik-elektronik teknolojisi, endüstriyel elektronik ve elektrik-elektronik teknikerliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Klinik Destek Elemanı: Klinik Destek elemanı alım için adayların lise ve dengi okullardan sağlık bakım teknisyeni, hemşire yardımcılığı, ebe yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği bölümlerinden mezun olmuş olması gerekiyor.

Başvurular 27 Şubat tarihine kadar devam edecek. Bu sebeple adayların ayrıntılı olarak başvuru şartlarını incelemesi öneriliyor.