Uşak Valisi Ergün'den 2024 için yılbaşı kutlama mesajı

Uşak Valisi Turan Ergün Uşaklıların 2024 yılını yayımlamış olduğu tebrik mesajı ile kutladı.
Uşak Valisi Ergün'den 2024 için yılbaşı kutlama mesajı

2024 yılına sayılı saatler kala Uşak'ta da yeni yıl hazırlıkları tüm hızı ile sürüyor. Uşak Valisi Turan Ergün kutlamalar kapsamında Uşaklıların yeni yılını kutladığı tebrik mesajı yayımladı.

UŞAK VALİSİ TURAN ERGÜN UŞAKLILARIN YENİ YILINI TEBRİK ETTİ!

"2023 yılını tüm kazanımlarıyla ve hayatımıza kattığı anılarla geride bırakırken yeni bir yılı karşılamanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

İlkler Şehri memleketimiz Uşak'tan ve siz kıymetli hemşerilerimizden aldığımız ilhamla şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması ve önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.

usak-tebrik-mesaji.jpg

Geçen yıla dair muhasebemizi yaptığımız bugünlerde, elim felaketlerde yitirdiğimiz vatandaşlarımızı; Milletimizin bekası ve bölünmez bütünlüğü için şehadete yürüyen kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, yarınların daha güçlü Türkiye'si için çizilen "Türkiye Yüzyılı" ufkunun başlangıcı olarak, 2024 yılının Uşaklı hemşehrilerimiz ve Milletimiz için hayır ve mutluluklara vesile olmasını diliyorum."

Uşak Valisi Turan Ergün vatandaşların yeni yılını tebrik ederken aziz şehitlerimize rahmet dileyerek 2024 yılının tüm Türkiye ve Uşak için hayırlara vesile olmasını temenni etti.