Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden yeni yasaklı madde operasyonu!

Uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmayan Uşak Emniyet Müdürlüğü yeni bir operasyona daha imza attı.
Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden yeni yasaklı madde operasyonu!

Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin ardından kurulan yeni hükümette İçişleri Bakanı olarak atanan Ali Yerlikaya tarafından yurt genelinde başlatılan operasyonlar tüm hızı ile devam ediyor. Bakan Yerlikaya tarafından peş peşe yeni operasyon açıklamaları yapılırken Uşak Emniyet Müdürlüğü de uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Uşaklıların emniyetlerini güvence altına almak için gece gündüz görevlerine devam eden güvenlik ekiplerimiz yeni bir operasyona daha imza attı. Son dönemde yurt genelinde kullanımı artan uyuşturucuyla mücadele tüm hızıyla devam ederken Uşak Emniyet Müdürlüğü bu konuda yeni bir operasyona daha imza attı.

UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YENİ OPERASYON AÇIKLAMASI!

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yeni bir operasyon yapıldığı ilan edildi. Yapılan açıklamada "Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda; 245 gram Metamfetamin ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında yakalanan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır." denilerek zanlının tutuklandığı ilan edildi.

usak-operasyon.jpg

Son dönemde ne yazık ki yasaklı madde kullanımı Türkiye'de yaygınlaşırken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın vermiş olduğu talimatla beraber yurt genelinde operasyonlar başlatılmıştı. Operasyonlarda uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırılmazken yine silah kaçakçılığı, sahte alkol ve tütün mamulleri de mercek altına alınarak çok sayıda kişi yakalanmıştı.